Les accions de La Bicicleta Vermella a les vostres fotografies.

Com ja sabeu, La Bicicleta Vermella té un grup a Flickr on fantàstics amics amants de la fotografia com jo comparteixen les seves fotos editades amb les meves accions. Aquesta és una petita mostra de les imatges de tots ells. Oi que són una meravella? mil gràcies a tots per la vostra confiança i l'us d'aquestes acciones en les vostres fotografies, per a mi és tot un plaer veure el resultat en elles, em fa molt, molt feliç. 

Como sabéis, La Bicicleta Vermella tiene un grupo en Flickr donde fantásticos amigos amantes de la fotografía como yo comparten sus fotos editadas con mis acciones. Esta es una pequeñita muestra de imágenes de todos ellos. ¿Verdad que son una maravilla? Mil gracias a todos por vuestra confianza y el uso de estas acciones en vuestras fotografías, para mí es todo un placer poder ver el resultado en ellas, me hace muy, muy feliz.


Aquí us deixo els enllaços a aquestes fotografies per a que pogueu visitar les seves galeries, no us les perdeu!!

Aquí os dejo los enlaces a estas fotografías para que podais visitar sus galerías, no os las perdais!!


Com podeu veure totes les accions (Vida, Memoria, Blau, Vintage i Sweet Vintage) es poden aplicar tant en fotografia urbana, detall o retrat. Us animo a que les proveu, les podeu descarregar d'una forma totalment gratuita. A la pestanya Tutorials i Accions les trobareu totes. 

Como podéis ver todas las acciones (Vida, Memoria, Blau, Vintage y Sweet Vintage) se pueden aplicar tanto a fotografía urbana, detalle o retrato. Os animo a que las probéis, las podéis descargar completamente gratis. En la pestaña Tutorials i Accions las encontraréis todas. 

4 comentarios :

 1. Que bonito Eva¡¡¡¡

  Gracias por poner una foto mía...

  Bss

  ResponderEliminar
 2. Me emociona ver a mi niño acá. Ohhhhhhhhhhhhhh

  ResponderEliminar
 3. Muchas gracias por poner mis margaritas, tus acciones son muy buenas!
  Besos
  Rosa

  ResponderEliminar
 4. Eva!!! que emocion me da ver mis fotos aca, mil gracias.
  No sabes la alegria que me da que te gusten y las coloque aca.
  Un fuerte abrazo
  Besos
  Norma

  ResponderEliminar

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.