Bokeh amb formes

L'altre dia vaig rebre un quit per crear bokeh amb formes de Photojojo. He de dir que descobrir aquesta pàgina és com un càstic per la meva economia. Cada cop que entro veig quelcom que m'agrada i que vull comprar. I acabo comprant. Però al que anàvem. Aquest quit que he rebut és molt molt sencill. No he tingut gairebé temps per provar-lo però la veritat és que el bokeh que crea està molt aconseguit, m'agrada.

El otro día recibí un kit para crear bokeh con formas de Photojojo. Tengo que decir que descubrir esta página es como un castigo para mi economía. Cada vez que entro veo algo que me gusta y que quiero comprar. Y acabo comprando. Pero a lo que íbamos. Este kit que he recibido es muy muy sencillo. No he tenido casi tiempo de probarlo pero la verdad es que el bokeh que crea está muy conseguido, me gusta.

Aquest és el quit en qüestió:
Este es el kit en cuestión:


El diumenge em va venir a visitar la meva amiga Cristina de Madrid i a la tarda vem passejar pel centre de Barcelona. Aprofitant que vem entrar a la Catedral vaig fer unes fotos a les espelmes:

El domingo vino a visitarme mi amiga Cristina de Madrid y por la tarde paseamos por el centro de Barcelona. Aprovechando que entramos en la Catedral hice unas fotos a las velas:


Veieu el bokeh en forma de cor? aquí el podreu veure millor: 
Veis el bokeh en forma de corazón? aquí lo podréis ver mejor: 


En resum: si no voleu esperar quasi un mes o més en rebre aquest quit de bokeh i us fa gràcia provar-lo d'una manera ràpida i sencilla, compreu una cartulina negra, retalleu un cercle suficientment gran perque tapi el vidre de l'objetiu de la vostra càmera i en el centre retalleu la forma que més us agradi.  Recorda que per aconseguir el millor efecte possible has de disparar amb el diafragma més obert (núm. f més petit), en aquest cas aquestes fotos es van fer amb la Fuji X100 a f2.

En resumen: si no queréis esperar un mes o más en recibir este kit de bokeh y os apetece probarlo de una manera rápida y sencilla, comprad una cartulina negra, recortad un círculo suficientemente grande para que cubra el cristal del objetivo de vuestra cámara y en el centro recortad la forma que más os guste.  Recuerda que para conseguir el mejor efecto posible tienes que disparar con el diafragma más abierto (nº f más pequeño), en este caso estas fotos se hicieron con una Fuji X100 y a f2.

_______________________________________________________________


Últimas plazas disponibles!!

7 comentarios :

 1. Que monada Eva!!! habrá que ir luego a por cartulina negra.
  Besitos

  ResponderEliminar
 2. gracies Eva! que interessant i bonic :)
  vaig a xafardejar l'enllaç que has posat.

  ResponderEliminar
 3. Gràcies, Eva. Aquesta pàgina és l'infern!!

  ResponderEliminar
 4. Ohhhh que original!! Quin efecte més bonic!!

  ResponderEliminar
 5. Que efecto tan chulo!! habra que intentarlo!

  ResponderEliminar
 6. Que me lo había perdido!!!!
  Gracias Eva!!

  ResponderEliminar

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.