Dreams, taller de fotografia per a pares a Terrassa

Al mes de novembre vem realitzar la primera edició del taller de fotografia per a pares, Dreams. Va ser tot un èxit, al menys la part de teoria, perquè en el moment de realitzar la pràctica no va parar de ploure.


Desprès de varis intents programant dates i que plogués i plogués, per fi vem trobar un dia on el sol va aparéixer, no feia fred i semblava un matí de primavera.


Els nens s'ho van passar pipa, però jo crec que els pares encara mes. Vem passar un matí ben profitós al Parc de Sant Jordi, fent fotos i més fotos, proves i més proves, i resolent molts dubtes.

Fins i tot els més petits van fer els seus 'pinitos' :)


És molt important que els pares perdin la por a la càmera, que aprofitin les seves réflex i disparin més enllà de l'automàtic, que sàpiguen que hi ha unes petites normes de composició o com observar la llum perquè les nostres fotos siguin ben boniques i un gran record. Una mare em comentava que li feia vergonya veure les fotos que havia fet als seus fills quan eren més petits perquè desprès del que habia après, cap li semblava bonica. Estic segura de que ho són, perquè son fotos dels seus fills.


Si esteu interessats en realitzar aquest taller, la propera edició serà el 12 d'abril, així que animeu-vos, us esperem!

Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.