Fotografia infantil Terrassa | Leire

Quan la Deo estava embarassada va venir a l'estudi amb el seu marit a fer-se una sessió de panxulina tots dos plegats. Va ser una sessió distesa, còmoda, i com si estiguessim entre amics, tot i que era la primera vegada que ens veiem.

Quan havia de néixer la Leire ens haviem de tornar a trobar per fer una sessió de nounat, però la Leire va tenir pressa per sortir i va néixer bastant abans d'hora. Així que ho vem haver de deixar per més endavant. Entre el meu embaràs, la baixa maternal i temes d'un i de l'altre, no ha pogut ser fins ara que la Leire ha estat a l'estudi.

És una nena preciosa, amb rínxols d'or, somriure de bona persona i uns ulls d'un blau que sembla que hagin de fer olor de mar. I tant bonica com tranquila, allà on la posava, es quedava, i sempre amb el somriure dolç a la carona. Vaig gaudir molt d'aquesta sessió, tant per les fotografies com per l'ambient que es respira sempre que la Deo està a prop.

Ara us deixo una selecció d'algunes de les fotografies que vam sorgir de la sessió. Si jo fos la mare de la Leire, no sabria quina escollir ♥︎

1 copia 2 3 4 5 6 copia 7 8

Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1 comentario :

  1. Es un placer hacer sesiones contigo, Eva. Nos han encantado las fotos. Un besazo.

    ResponderEliminar

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.