Us presento a Menta! - ¡Os presento a Menta!

Què és Menta? Menta és una petita botiga de La Bicicleta Vermella on podreu trobar accessoris per a fotografia de nounats i nadons, com gorrets, pantalons de punt, garlandes, corones i moltes cosetes més.

Quasi sempre m'he fet jo les meves decoracions i com molta gent ho sabia, de tant en tant em demanavem cosetes que feia sense cap compromís. Però per fi m'he decidit a obrir aquesta petita botiga.

Podeu accedir a ella des de l'enllaç que trobareu al Menú: Menta-shop o entrant directament a Etsy i buscant-la com Mentashop.

Espero que us agradi i si us ve de gust, podeu seguir la botiga també a Facebook per estar al dia de les novetats.

Gràcies per ajudar-me a seguir creixent!

* * *

¿Qué es Menta? Menta es una pequeña tienda de La Bicicleta Vermella donde podréis encontrar accesorios para fotografía de recién nacido y bebés, como gorritos, pantalones de punto, guirnaldas, coronas y muchas cosas más. 

Casi siempre me he hecho yo mis decoraciones y como mucha gente lo sabía, de vez en cuando me pedían cositas que hacía sin compromiso. Pero por fin me he decidido a abrir esta pequeña tienda.

Podéis acceder a ella desde el enlace que encontraréis en el menú: Menta-Shop o entrando directamente en Etsy y buscándola como Mentashop.

Espero que os guste y si os apetece, podéis seguir la tienda también en Facebook para estar al día de las novedades.

¡Gracias por ayudarme a seguir creciendo!https://www.etsy.com/shop/Mentashop

https://www.etsy.com/shop/Mentashop

https://www.facebook.com/pages/Menta/1468796243332598Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.