Resum Dreams d'abril

El passat 12 d'abril vem realitzar un nou taller Dreams. Vem tenir molts menuts que van gaudir molt jugant al parc mentre els seus pares i mares els feien fotos i practicaven tot lo après al matí a l'estudi.

Tot i que ens vem passar el matí tremolant perquè el temps deia que venien pluges a la tarda, desprès de dinar el sol lluia de ple i feia tanta calor com un dia d'estiu. Fantàstic per a poder fer la pràctica a l'aire lliure i que els petits poguessin còrrer per tot arreu sense abrics ni jaquetes.

Aquí podeu veure una petita mostra del moment de la pràctica a la tarda:

I aquí els nostres alumnes amb alguns dels nens que ens van acompanyar:


Aquest taller és ideal per a pares, mares, tiets, cosins o tot aquell que li agradi la fotografia infantil. Al matí expliquem una miqueta de teoria a l'estudi, però ho fem d'una manera molt propera, sense complicacions ni llenguatge recargolat. I desprès d'agafar forces amb el dinar, ens trobem amb els petits al parc i allà portem a terme tot el que hem vist al matí fent una petita gimcana. Poder practicar amb els propis fills és el millor, perquè si ho fas amb models o amb nens ja preparats no hi ha espontaneitat ni naturalitat, a més, als models no te'ls pots endur a casa. Als teus fills els coneixes, saps com reaccionen i quines cares fan segons la situació, al parc, a casa o on sigui.

Si estàs interessat en fer aquest taller, el proper l'estem programant pel setembre o octubre, desprès de vacances, així que t'aconsello que ens escriguis el més aviat possible per anar guardant places ja que només acceptem 6 alumnes per curs.

Més informació:
www.labicicletavermellatalleres.com
evaruiz@labicicletavermella.com

Nota: Si deseas leer este artículo en castellano puedes usar el traductor que tienes a la derecha. Muchas gracias :)


Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.