Torna DREAMS!

Torna DREAMS, el taller de fotografia presencial per a pares, mares, tiets, tietes, avis, avies i tot aquell que li agradi fer fotos als més petits de la casa.

Quan?

Dissabte, 16 de Maig de 2015!


Aquest taller es composa d'una part teòrica i una altra de pràctica. Pel matí impartirem la teoria a l'estudi de La Bicicleta Vermella, a Terrassa. Per la tarda, realitzarem la pràctica a l'exterior i pots portar als teus propis fills, nebots o nets!


T'explicarem la importància de fer fotos als més petits, com realitzar un bon retrat i a tenir la càmera sempre preparada perquè no deixis passar ni un sol moment del seu dia a dia.
També et donarem idees de què fer amb totes aquestes fotos perquè no morin a l'ordinador.


També aprendràs a controlar la teva càmera i així poder aconseguir bones imatges tant en exterior com en interior, a casa, al bany, a la cuina i en espais on la llum és més escassa.


A l'acabar el taller, disposaràs d'un pdf amb tot el temari perquè el puguis consultar quan  vulguis des del mòbil, l'ordinador o la tablet, així com accès a un grup privat on podràs mostrar el resultat de les teves pràctiques i consultar tot el que necessitis.


No pots venir tot el dia? No passa res!

Ara et donem la possibilitat d'assistir només a la part teòrica i et donarem, igualment, les pautes per a realitzar les pràctiques pel teu compte.

Accedeix a la informació on podràs veure el temari amb més detall i les opcions d'inscripció:


Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.