Fotografia de nounats a Terrassa | Luca

Desprès d'uns dies de descans de Setmana Santa, torno amb les energies renovades per poder fer front a un mes d'abril que es presenta mogudet, amb comunions, més nounats que han de néixer aviat, petitons i petitones que tornen per celebrar el seu primer aniversari i algun que ja camina de fa dies i no es vol perdre un record de les seves primeres passetes.

Avui us presento la sessió que vaig fer a en Luca, un petitó de 15 dies que es va portar molt bé. Tot i que va passar despert gran part de la sessió, va estar molt tranquil i inclús semblava que posava davant la càmera.

Darrerament em trobo sovint amb pares i mares que volen contractar aquest tipus de sessió però el seu petit o petita ja ha nescut. És preferible que, si voleu que fem una sessió en els seus primers dies de vida, m'aviseu abans que neixi, d'aquesta manera jo tinc prevista la data del part i em reservo uns dies per a la vostra sessió. Si m'aviseu quan el petit o la petita ja ha nescut, sense haver reservat abans, o quan ja té una setmana de vida, és molt complicat trobar una data que ens vagi bé a ambdues parts. Així que, si us plau, si voleu contractar una sessió de nounat, reserveu-la durant l'embaràs, així segur que podrem fer-la amb calma i ben programada. 
Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.