Sessions especials pel dia de la mare

Aprofita aquesta promoció!


Característiques i condicions: 

Sessions especials pel dia de la mare, que es realitzaran el dissabte 16 d'abril, al matí i al meu estudi a Terrassa.

La sessió és exclusiva per mare i fill/s i tindrà una durada aproximada de 20 minuts, el temps suficient per aconseguir unes fotos boniques amb els teus petits. No es realitzaran fotos als nens sols o a la mare sola, s'haurà de venir amb la roba per la sessió posada i  no es permetran canvis de vestuari a causa de la limitació de temps.

Uns dies després, podràs accedir a una galeria privada on podràs veure el resultat de la sessió i escollir 5 fotografies que t'entregaré en un pendrive, en alta resolució perquè puguis fer còpies fins a 20x15 cm. A més, podràs escollir entre una ampliació en fusta de mida 20x20 cm o bé 3 còpies 15x20 cm per posar en un marc i lluir-les a casa o regalar als avis.

Si després de la sessió esteu interessats en altres productes, com més còpies, àlbums, ampliacions, etc., gaudireu d'un 10% de descompte en tot el catàleg així com si voleu comprar més arxius digitals.

Reserves:

Les places són limitades i es requereix una reserva prèvia de 30 € a compte, la resta de l'import s'haurà de fer efectiu el dia de la sessió. La reserva, com a tal, no es retornarà en cas d'anul·lar la sessió o no presentar-s'hi el dia assenyalat.

Si voleu més informació o contractar la vostra sessió, poseu-vos en contacte amb mi a través del meu correu evaruiz@labicicletavermella.com i us atendré amb molt de gust.Pin It


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

No hay comentarios :

Publicar un comentario

Gràcies per la vostra visita. Gracias por vuestra visita.